Το σενάριο για Τόσκα, ο Μπαμπά και ο χρόνος που τελειώνει...

Το σενάριο για Τόσκα, ο Μπαμπά και ο χρόνος που τελειώνει...

Δημήτρης Τομαράς
Το σενάριο για Τόσκα, ο Μπαμπά και ο χρόνος που τελειώνει...

bet365

Από Ισπανία και Βέλγιο βγαίνει τα τελευταία 24ωρα σενάριο για τον στόπερ Τόσκα και τον Ολυμπιακό, οι Γάλλοι επιμένουν για τον Μπαμπά και ενώ οι μεταγραφές σε λίγες μέρες τελειώνουν.
Ο 25χρονος Ρουμάνος Τόσκα είναι ένας παίκτης που είχε συνδεθεί από τον Δεκέμβριο έντονα με τον ΠΑΟΚ. Τα τελευταία 24ωρα από Ισπανία και Βέλγιο υπάρχει η πληροφορία πως έχει απασχολήσει και τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής Αλίν Τόσκα παίζει σέντερ μπακ, ακραίος αμυντικός αλλά και αμυντικός χαφ και ανήκει στην Μπέτις. Φέτος έχει αγωνιστεί μόνο σε 8 αγώνες και τελεί υπό παραχώρηση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία όπως του Estadiodeportivo ή αναφορές από την Le Soir στο Βέλγιο ο Τόσκα μπορεί να φύγει με δανεισμό. Η Μπριζ που τον ήθελε απέσυρε το ενδιαφέρον της ενώ η Άντερλεχτ που είχε επίσης κάνει κίνηση έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν θα τον κλείσει. Οι Ισπανοί και οι Βέλγοι κάνουν ξανά μνεία για τον ΠΑΟΚ αλλά τα τελευταία 24ωρα επιμένουν για τα καλά και για Ολυμπιακό και ενδιαφέρον αλλά και κίνηση από μεριάς των Πειραιωτών.
Εκτός από τον Τόσκα για την άμυνα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι παραμένει η επιλογή του Μπαμπά. Πηγές κοντά στον Ολυμπιακό έχουν επιβεβαιώσει εδώ και μέρες το έντονο ενδιαφέρον για τον νεαρό εξτρέμ της Σεντ Ετιέν μόνο που θα πρέπει να φύγει ακραίος για να υπάρξει τελική κίνηση και deal. Ο χρόνος... τρέχει και έχουν απομείνει πια λίγες ημέρες με τον Ολυμπιακό να εκτιμάται πως μπορεί να προλάβει να κάνει ακόμα και 2 ή 3 κινήσεις (σ.σ. μία για άμυνα, μία για άξονα και μία για εξτρέμ) πριν πέσει η αυλαία της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Μέχρι το τέλος όλα τα ενδεχόμενα θα είναι ανοιχτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα