ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Έκοψε την πίτα του ο Πλατανιάς (pics)

Έκοψε την πίτα του ο Πλατανιάς (pics)

Έκοψε την πίτα του ο Πλατανιάς (pics)

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πλατανιά την Τρίτη με τα φλουριά να πέφτουν στον Ρόκα και τον συνεργάτη του Ντίαζ.

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Τρίτη η ομάδα του Πλατανιά. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, οι υπάλληλοι στην ΠΑΕ, καθώς και οι εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε συγκεντρώθηκαν σε ένα γιορτινό μεσημεριανό τραπέζι σε εστιατόριο στις Βούβες αποβάλλοντας για λίγη ώρα το άγχος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, κ.Μανώλης Μαθιουλάκης, μιλώντας κατά τη διάρκεια της οικογενειακής εκδήλωσης της ομάδας μας, τόνισε:

«Θέλω πρώτα από όλα να σας δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό. Μπορούμε να πούμε ότι η ελπίδα πλέον επέστρεψε, όμως γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι αυτή η επιτυχία δεν αρκεί και θα πρέπει να έχουμε συνέχεια. Είδατε όλοι ότι έγινε μια σημαντική προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο στόχος της παραμονής δεν έχει χαθεί και είναι στο χέρι μας να διαψεύσουμε όλους εκείνους που θεωρούν ότι είμαστε… τελειωμένοι. Συνεχίστε με το ίδιο πάθος, αποφασιστικότητα και ζήλο και να ξέρετε ότι εγώ θα είμαι δίπλα σας. Καλή χρονιά σε όλους, με επιτυχίες και υγεία».

Τα δύο φλουριά κέρδισαν ο προπονητής της ομάδας μας Μανουέλ Ρόκα και ο συνεργάτης του Μιγκέλ Ερέρα Ντίαζ. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, οι παίκτες της ομάδας επισκέφτηκαν το Μουσείο Ελιάς Βουβών, καθώς και το σημείο όπου βρίσκεται το αρχαιότερο δέντρο ελιάς στον κόσμο.