Ανακοίνωσε Μπρούνο στον Ατρόμητο η Λίντσερ

Ανακοίνωσε Μπρούνο στον Ατρόμητο η Λίντσερ

Γιώργος Ντυμένος
Ανακοίνωσε Μπρούνο στον Ατρόμητο η Λίντσερ

bet365

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπρούνο με την Λίντσερ να ανακοινώνει τον δανεισμό του στους Περιστεριώτες μέχρι το τέλος της σεζόν.

bwin Predictor* - Πότε θα σημειωθεί το πρώτο γκολ στους αγώνες Μίλαν - Λάτσιο και Μπαρτσελόνα - Αλαβές ? (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τον δανεισμό του Μπρούνο στον Ατρόμητο ανακοίνωσε η Λίντσερ. Ο Βραζιλιάνος άσος είχε συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι και αυτό που απέμενε ήταν η επισημοποίηση της συμφωνίας.

«Θέλαμε να δώσουμε στον Μπρούνο την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία», ανέφερε ο Ολιβέρ Γκλάσνερ, τεχνικός της αυστριακής ομάδας, αποχαιρετώντας τον 24χρονο ακραίο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα