Ράσταβατς: «Ανώτερος ο Ολυμπιακός, μας επηρέασαν το πέναλτι και η αποβολή»

Δημήτρης Τομαράς
Ράσταβατς: «Ανώτερος ο Ολυμπιακός, μας επηρέασαν το πέναλτι και η αποβολή»

bet365

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς, μίλησε για τις κομβικές στιγμές για την Ξάνθη στο ματς με τον Ολυμπιακό και παρότι ανέφερε την ανωτερότητα των Πειραιωτών στάθηκε στις φάσεις του πέναλτι και της αποβολής.

Ο Ράσταβατς επισήμανε στην Σ.Τ. για:

Τον αγώνα: Καλησπέρα (σ.σ. στα ελληνικά). Πρώτα απ' όλα θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό. Ήταν ανώτερος και κέρδισε σήμερα. Είχαμε στην διάρκεια του αγώνα κάποιες καλές και κακές στιγμές και ίσως το πέναλτι και η κόκκινη κάρτα τελείωσαν και ολοκλήρωσαν το παιχνίδι. Μας επηρέασαν. Από τα πρώτα λεπτά ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ένα... γενναίο παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ με αυτό το σκεπτικό για να πιέσουμε τον αντίπαλο και να βγάλουμε φάσεις. Εάν δεν το κάνεις αυτό δεν μπορείς να πάρεις κάτι. Μετά το πέναλτι και ύστερα και από την αποβολή έπεσε η απόδοσή μας. Με το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε ο Ολυμπιακός μας πίεσε. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες και τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα. Να συγχαρώ τον Ολυμπιακό και να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή συνέχεια.

Την διαιτησία: Όχι δεν συζητάω τις αποφάσεις του διαιτητή. Δεν θέλω να πω κάτι. Δεν λέω εάν ήταν σωστές ή όχι. Ήταν απλώς στιγμές που έγιναν και έκριναν τον αγώνα. Ευχαριστώ (σ.σ. στα ελληνικά).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα