Σε δύσκολη θέση παρά τη νίκη ο Ρόκα!

Δημήτρης Τομαράς
Σε δύσκολη θέση παρά τη νίκη ο Ρόκα!

bet365

Ο Μανουέλ Ρόκα παρέμεινε σε καθεστώς αποχώρησης από τον Πλατανιά παρά τη νίκη των Χανιωτών, όπως έχει διαρρεύσει από χθες. Βασικός στόχος ο Χάβος και ψάξιμο για άλλες επιλογές.
Και όμως παρότι κέρδισε παραμένει πιθανό να πει... αντίο από τον πάγκο του Πλατανιά! Ο λόγος για τον Μανουέλ Ρόκα που συνεχίζει να είναι σε δύσκολη θέση. Οι Χανιώτες συνεχίζουν να είναι σε ανοιχτή γραμμή με άλλες περιπτώσεις προπονητών. Ένας βασικός στόχος είναι ο Χάβος αλλά μόνο βέβαιο δεν είναι πως ο πρώην τεχνικός του Παναιτωλικού θα δεχόταν μία τέτοια προπονητική αποστολή. Από τα Χανιά προκύπτει ότι έχουν και άλλες λύσεις για τον πάγκο και εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν ακόμα και το Σάββατο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα