Οι Ultras της Λέγκια, ο Ντεσπότοβ και ο Ολυμπιακός!

Οι Ultras της Λέγκια, ο Ντεσπότοβ και ο Ολυμπιακός!

Δημήτρης Τομαράς
Οι Ultras της Λέγκια, ο Ντεσπότοβ και ο Ολυμπιακός!

bet365

Οι οπαδοί της Λέγκια Βαρσοβίας δεν επιθυμούν την απόκτηση Ντεσπότοβ ζητώντας έναν πιο έμπειρο εξτρέμ και οι Βούλγαροι επιμένουν πως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για τον παίκτη.
Ο βουλγαρικός Τύπος επιμένει να θεωρεί ότι ο πειραϊκός σύλλογος έχει το πάνω χέρι για την απόκτηση του νεαρού άσου της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με τα 20 ματς φέτος και τα 8 γκολ και τις 5 ασίστ. Ο Ντεσπότοβ κοστολογείται σε ένα ποσό 400-500.000 ευρώ και εμφανιζόταν να τον θέλει και η Λέγκια Βαρσοβίας.
Ωστόσο οι Ultras της Λέγκιας ξεκαθάρισαν πως δεν θέλουν να γίνει η μεταγραφή του Κιρίλ Ντεσπότοβ επειδή προτιμούν έναν πιο έμπειρο μεσοεπιθετικό. Έτσι οι γείτονές μας ξαναστέλνουν τον παίκτη στο Λιμάνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα