Το... ψάχνει ακόμα για αλλαγή προπονητή ο Πλατανιάς

Δημήτρης Τομαράς
Το... ψάχνει ακόμα για αλλαγή προπονητή ο Πλατανιάς

bet365

Ο Ρόκα μένει ακόμα στην θέση του διότι ο Πλατανιάς δεν βρήκε την φόρμουλα για να κλείσει τον επόμενο. Παραμένει πιθανό να μην κάτσει στον πάγκο με Λεβαδειακό. Χατζηνικολάου, Ντόστανιτς και Χάβος οι επιλογές στο προσκήνιο.

Μπορεί ο Πλατανιάς να διέψευσε την Δευτέρα το θέμα Ρόκα, όμως η αλήθεια είναι πως συνεχίζει να είναι πιθανή η αποχώρηση του Ισπανού, όπως σας έχουμε αναφέρει από την Κυριακή. Το επικείμενο ματς με τον Λεβαδειακό είναι σαν... τελικός και έτσι αντιμετωπίζεται και αυτό παίζει τον ρόλο του στις εξελίξεις. Ο Ρόκα μένει στην θέση του αυτήν την στιγμή κυρίως διότι ο Πλατανιάς δεν έχει κλείσει τον επόμενο. Δεν έχει βρει φόρμουλα για συμφωνία με τον αντί-Ρόκα...

Ένα σημαντικό στοιχείο είναι πως ο χανιώτικος σύλλογος έκανε πίσω σε περίπτωση Ισπανού επιθετικού επειδή τον είχε προτείνει ο Ρόκα και επίσης μιλάει εδώ και μέρες με άλλους προπονητές. Περιπτώσεις όπως των Χατζηνικολάου, Χάβου αλλά και του Ντόστανιτς παραμένουν στο προσκήνιο. Οι Χατζηνικολάου και Ντόστανιτς μπορεί να θεωρούνται και ως ιδανικοί και για ακόμα πιο δύσκολες και ειδικές καταστάσεις (σ.σ. που βιώνει τώρα ο Πλατανιάς) αλλά και για το ενδεχόμενο να αναλάβουν τον σύλλογο στην περίπτωση που δεν μείνει στην Super League.

Με αυτά και με αυτά εξακολουθεί να είναι πιθανό ο Ρόκα να μην βρίσκεται στον πάγκο του Πλατανιά με Λεβαδειακό. Εφόσον καταφέρει και είναι εκεί σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος είναι σχεδόν βέβαιο πως θα... χαιρετήσει. Στα μεταγραφικά ένας δεξιός μπακ από την Δανία υπάρχει ακόμα στην εξίσωση, όπως και η αναζήτηση για έναν κεντρικό χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα