«Θα ξεχωρίσει στον Πανιώνιο ο Μπραχίμι, μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Θα ξεχωρίσει στον Πανιώνιο ο Μπραχίμι, μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις»

bet365

Ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της εθνικής Κοσόβου, Άλμπερτ Μπουνιάκι μιλάει στο gazzeta.gr για τον Μέργκιμ Μπραχίμι του Πανιώνιου, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο μεσοεπιθετικό.

Ο Μέργκιμ Μπραχίμι είναι ο ποδοσφαιριστής που καλείται να καλύψει επάξια το κενό που άφησε με την μετακίνηση του στην ΑΕΚ, ο Μασούντ Σοτζέι.

Ο 25χρονος Ελβετοτραφής μεσοεπιθετικός με καταγωγή από το Κόσοβο επέλεξε τη φανέλα με το Νο 9.

Ο Μπραχίμι από το 2015 αγωνίζονταν στη Γκρασχόπερς, ενώ στο παρελθόν πέρασε από Βολέν και Ααράου.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο ο μέχρι πρότινος τεχνικός της εθνικής Κοσόβου και πρώτος στην ιστορία της νεοσύστατης χώρας, Άλμπερτ Μπουνιάκι είχε ξεχωρίσει και έκανε το παν για να εκπροσωπήσει τους Κοσοβάρους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεοφερμένος μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου είχε σκοράρει στο ντεμπούτο του κόντρα στην Ισημερινή Γουινέα, ενώ είχε αγωνιστεί και στο φιλικό με τα Νησιά Φερόε.

Η συμμετοχή με την εθνικής Αλβανίας, αλλά και την U-21 της Ελβετίας είχαν ως συνέπεια η FIFA να μπλοκάρει την μεταπήδηση του στο Κόσοβο.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής του Κοσόβου, Άλμπερτ Μπουνιάκι, ο οποίος είχε καλέσει τον Μπραχίμι στην εθνική ομάδα μίλησε στο gazzetta.gr για τον μέχρι πρότινος παίκτη της Γκρασχόπερς.

«O Μέργκιμ Μπραχίμι ήταν ένας από τους παίκτες που είχα στην εθνική Κοσόβο στο ξεκίνημα μας. Είναι ένας πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις στον αγωνιστικό χώρο, διαθέτει καλή τεχνική, ενώ είναι γρήγορος.

Τον χάσαμε επειδή αγωνίστηκε στην εθνική Ελβετίας, αλλά και στην Αλβανία και έτσι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής με το Κόσοβο. Σύμφωνα με τους κανονισμούς δεν θα μπορούσε να εκπροσωπήσει τρίτη εθνική ομάδα.

Λυπάμαι για αυτόν, αλλά και για την εθνική ομάδα γιατί ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που χρειαζόμασταν. Είναι νέος, φιλόδοξος και ικανότατος. Πιστεύω πως ο Πανιώνιος έκανε καλή επιλογή και θα καταφέρει να ξεχωρίσει στην ελληνική ομάδα».

Δείτε τον Μπραχίμι εν δράσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα