Νέα διευκρινιστική ανακοίνωση της Συμμαχίας για Ουζουνίδη

Gazzetta team
Νέα διευκρινιστική ανακοίνωση της Συμμαχίας για Ουζουνίδη

bet365

Με νέα ανακοίνωσή της η Παναθηναϊκός Συμμαχία ξεκαθαρίζει οτι η επίθεση που έκανε την Κυριακή αφορούσε την διοίκηση της ΠΑΕ και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» μετά την κατά πάντων ανακοίνωση της Κυριακής, μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, επανήλθε με νέα την Δευτέρα το πρωί, η οποία είχε διευκρινιστικό χαρακτήρα.

Σε αυτή λοιπόν, ξεκαθάριζαν πως στόχος δεν είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τονίζοντας οτι πρέπει να στηριχθεί άμεσα με ποιοτικούς παίκτες...

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Επειδή στην Ελλάδα, ο καθένας διαβάζει αυτά που θέλει, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής: Η χθεσινή ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στρέφεται εναντίον της Διοίκησης και του μεγαλομετόχου της ομάδας ο οποίος συνεχίζει να είναι εξαφανισμένος και έχει αφήσει το αγωνιστικό τμήμα να παλεύει μόνο του, χωρίς καμία βοήθεια.

Ο κ. Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του έχουν γίνει ΑΘΕΛΑ τους, η ασπίδα του κ. Αλαφούζου, προσπαθώντας να κρατήσουν όρθια την ομάδα. Θα ήταν πολύ εύκολο για αυτούς να παραιτηθούν και να διαλυθεί τελείως η ομάδα.

Η θέληση τους όμως να παλέψουν, κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες αρχίζει να επηρεάζει και τη δική τους απόδοση.

Η ομάδα έχει αφεθεί χωρίς επιθετικό, οι παίχτες που έχουν μείνει είναι και νιώθουν υποψήφιοι προς πώληση και το προπονητικό τιμ, προσπαθεί να βρει λύση σε προβλήματα που εμφανίζονται σαν «λερναία ύδρα».

Είναι αδύνατο να τα καταφέρουν μόνοι τους. Θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι ο κ. Ουζουνίδης ΠΡΕΠΕΙ να στηριχθεί με ποιοτικούς παίκτες ΑΜΕΣΑ.

Και αυτό θα γίνει μόνο αν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, τηρήσει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε το καλοκαίρι, όταν έδινε το πράσινο φως στον προπονητή μας, για να κάνει μεταγραφές και συνδράμει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα