Συνεχίζει το εκπληκτικό σερί ο Πετρόπουλος!

Δημήτρης Ρούσσος
Συνεχίζει το εκπληκτικό σερί ο Πετρόπουλος!

bet365

Ο Αντώνης Πετρόπουλος συνέχισε την παράδοση που τον θέλει να σκοράρει στο ντεμπούτο του στην ενδεκάδα σε αγώνα πρωταθλήματος, με τον Πλατανιά να γίνεται η έκτη κατά σειρά ομάδα του και έβδομη συνολικά με την οποία το πραγματοποιεί!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας φορ βρίσκει δίχτυα κάθε φορά που ντεμπουτάρει στην 11αδα σε αγώνα πρωταθλήματος, στις 6 τελευταίες μετακινήσεις του! Δύο φορές με τον Απόλλωνα, με τον ΟΦΗ, την Καλλονή τη Δόξα Δράμας και πλέον με τον Πλατανιά!

Πρώτη φορά ήταν με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», στς 18 Αυγούστου 2013, όταν βρήκε δίχτυα απέναντι στον Άρη, στη νίκη της ομάδας του με 2-1.

Στη συνέχεια, με τη φανέλα του ΟΦΗ (23 Αυγούστου 2014), χάρισε τη νίκη στους Κρητικούς απέναντι στον Παναιτωλικό (1-0).

Σειρά είχε η Καλλονή (9 Φεβρουαρίου 2015), στην ισοπαλία με την Ξάνθη (2-2).

Με την επιστροφή του από την Ιταλία και τη Μπάρι, σκόραρε ξανά για τον Απόλλωνα, κόντρα στον Πανσερραϊκό για τη Football League (22 Δεκεμβρίου 2016), δίνοντας το «τρίποντο» στη νέα του ομάδα.

Με τη φανέλα της Δόξας Δράμας σκόραρε κόντρα στον Αιγινιακό (5 Νοεμβρίου 2017), ξανά για τη Football League, συνεχίζοντας το σερί.

Τελευταία φορά ήταν το απόγευμα του Σαββάτου (13 Ιανουαρίου 2018), παίζοντας για πρώτη φορά ως βασικός με τους Χανιώτες στη Superleague Σουρωτή και διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 στα Πηγάδια στο 88’.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο έχει καταφέρει και με τον Παναθηναϊκό, όταν σκόραρε δις απέναντι στον Θρασύβουλο (22/11/08), όμως έκτοτε παρεμβλήθηκε η ΑΕΚ και του «χάλασε» το σερί.

Η Ένωση ήταν η τελεταία ομάδα με την οποία δεν τα κατάφερε (ντεμπούτο στις 5/1/13 απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη), ενώ δεν το έχει κάνει εξάλλου με το Αιγάλεω και την Μπάρι!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα