Ενημερώνει τη NOVA για την απόφαση των «12» η Superleague, αναμονή για League Cup

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ενημερώνει τη NOVA για την απόφαση των «12» η Superleague, αναμονή για League Cup

bet365

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague αποφάσισε την ενημέρωση της NOVA για την πρόταση των «12» αναφορικά με τα τηλεοπτικά, ενώ παρέπεμψε στο επόμενο Δ.Σ για τη μελέτη της πρότασης για τη διοργάνωση του League Cup.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Σημαντικά θέματα αναδείχθηκαν κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Superleague Σουρωτή.

Αρχικά, τέθηκε το τηλεοπτικό ζήτημα, με τους 12 «μικρούς» να εκφράζονται ενωμένοι υπέρ της παραμονής της κεντρικής διαχείρισης των δικαιωμάτων στον Συνεταιρισμό, με την Ξάνθη να καταθέτει τη δική της πρόταση σχετικά με το ζήτημα.

Εξάλλου, αναδείχθηκε το θέμα της διοργάνωσης του League Cup, με την πρόθεση να αρχίσει να διοργανώνεται από τον ερχόμενο Μάιο και τις λεπτομέρειες να ξεκαθαρίζουν προσεχώς.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ο Συνεταιρισμός θα ενημερώσει τη συνδρομητική τηλεόραση για το πρώτο, ενώ στο επόμενο Δ.Σ θα εξεταστεί η περίπτωση και οι λεπτομέρειες του δεύτερου θέματος.

Η ανακοίνωση της Superleague:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της SUPER LEAGUE αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Θα αποσταλεί προς τη FORTHNET/NOVA η ομοφώνως διαμορφωθείσα πρόταση των ΠΑΕ-Μελών της Super League.

2/ Αποφασίστηκε ομοφώνως όπως μελετηθεί στο επόμενο Δ.Σ. ολοκληρωμένη πρόταση διοργάνωσης League Cup, το Μάιο του 2018, με τη συμμετοχή όλων των ομάδων της Super League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα