Γι' αυτό πήρε ο Ρόκα τον Πετρόπουλο!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Γι' αυτό πήρε ο Ρόκα τον Πετρόπουλο!

bet365

Ο Πλατανιάς θα δώσει τεράστια μάχη για τη σωτηρία του και σ' αυτήν την αποστολή επιστρατεύει έναν μαχητή, τον Αντώνη Πετρόπουλο.

Ατρόμητος Αθηνών - Αστέρας Τρίπολης! Θα κάνει την έκπληξη o Αστέρας Τρίπολης; (21+)

Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε με τον Αντώνη Πετρόπουλο να είναι πρωταθλητής με την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Πέτυχε 10 γκολ, μοίρασε 1 ασίστ και ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστικών της επιστροφής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στα σαλόνια. Πολλοί περίμεναν να συνοδεύσει κι αυτός την ομάδα. Όμως, σε ένα καλοκαίρι που έμειναν ελάχιστοι στο ρόστερ, ο Πετρόπουλος ακολούθησε άλλο δρόμο. Η Δόξα Δράμας τον πλησίασε, του έκανε μια δελεαστική πρόταση και τον απέκτησε. Η συνταγή όμως δεν έδεσε, οι δυο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να λύσουν τη συνεργασία τους και πλέον στα 30 του ο «Πετρογκόλ» καλείται σε μια από τις δυσκολότερες αποστολές της καριέρας του: Να βοηθήσει τον Πλατανιά να αποφύγει τον υποβιβασμό - όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό.

Οι Χανιώτες μετρούν μόλις 6 βαθμούς, είναι τελευταίοι και απέχουν 6 βαθμούς από τον Απόλλωνα. Ο Ρόκα έψαχνε ένα φορ και τελικά προτιμήθηκε ο Αντώνης Πετρόπουλος από τον Κουσκουνά, που τελικά, κατέληξε στη Δόξα Δράμας.

Η μοίρα τον ήθελε, λοιπόν, να επιστρέφει στη Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό. Εκεί όπου έμεινε πέντε χρόνια, αγαπήθηκε και αγάπησε.

Έπαιξε με το... καλημέρα 22΄και άρχισε να μπαίνει στο πνεύμα της ομάδας για να αγωνιστεί 90' απέναντι στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Εκεί, έδειξε τους λόγους που αποκτήθηκε. Με την εμπειρία του λοιπόν, στα δύσκολα, αλλά και την ποιότητά του μπορεί να προσδώσει γκολ στην ομάδα του και να αποτελέσει στήριγμα στους περιφερειακούς.

Και κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός. «Έσπαγε» την μπάλα, ήταν απλός και παρόλο που το ματς δεν βοήθησε τον Πλατανιά να επιτεθεί είχε συνεχή κίνηση και όρεξη.

Σε ματς για το πρωτάθλημα που θα πάνε στη δύναμη και θα κριθούν στο γκολ ο Πετρόπουλος θα μπορεί να δώσει τις μάχες του, να κερδίσει στημένες μπάλες, να βοηθήσει στην εκτέλεσή τους, ενώ θα μπορεί να τραβήξει αμυντικούς πάνω του και να ανοίξει χώρους σε Στόιτσεφ, Κοροβέση και Μάλσα.

Μέσα στο γήπεδο, οι απαντήσεις.

Tι έχουν κάνει οι επιθετικοί του Πλατανιά;

Ενσικουλού: Ο μόνος που έχει δώσει γκολ στην ομάδα του μιας και σε 15 ματς έχει 3 γκολ σε 20 τελικές. Μπορεί να παίξει όμως και στα πλάγια με κορυφή τον Πετρόπουλο.

Μπούτνικ: Σε 12 ματς έχει ένα γκολ σε 25 τελικές.

Γκρζέλτσακ: 11 ματς, 1 γκολ σε 15 τελικές.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Πετρόπουλος μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω σε μια επίθεση που τα γκολ έρχονται με το σταγονόμετρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα