«Άναψε φωτιές» στο Ιράν η φωτογραφία του Ανσαριφάρντ!

«Άναψε φωτιές» στο Ιράν η φωτογραφία του Ανσαριφάρντ!

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Άναψε φωτιές» στο Ιράν η φωτογραφία του Ανσαριφάρντ!

bet365

Μια φωτογραφία του Καρίμ Αναριφάρντ όπου φιλάει την Ελληνίδα αρραβωνιαστικιά του έχει πάρει έκταση στο Ιράν με κάποιες ακραίες φωνές να κάνουν λόγο ακόμη και για τιμωρία του άσου του Ολυμπιακού!

Στον δυτικό κόσμο μια φωτογραφία σε τρυφερή πόζα ενός ποδοσφαιριστή με την σύντροφο του δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση προκλητική.

Στο συντηρητικό Ιράν που πλέον προσπαθεί να περάσει σε μια νέα φάση η φωτογραφία του Καρίμ Ανσαριφάρντ που φιλάει την Ελληνίδα αρραβωνιαστικιά του, Αλεξάνδρα-Σοφία Καλούλη θεωρείται από κάποια ακραία μυαλά ως αμάρτημα.

Τις τελευταίες ώρες γίνεται αρκετός ντόρος για την φωτογραφία του άσου του Ολυμπιακού, την οποία όμως δεν πόσταρε καν ο ίδιος. Άλλωστε ποτέ δεν έχει δώσει δικαιώματα κρατώντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Οι πληροφορίες του Gazzetta.gr από το Ιράν κάνουν λόγο για ενόχληση της ιρανικής ομοσπονδίας κάτι που όμως απέχει παρασάγγες από το να τιμωρηθεί ο Ανσαριφάρντ ακόμη και με αποκλεισμό από το Μουντιάλ όπως αναφέρουν κάποιες συντηρητικές φωνές.

Αν και δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό, τονίζεται πως δεν έχει προηγούμενο στο ποδόσφαιρο του Ιράν να δημοσιοποιούνται φωτογραφίες από την προσωπική ζωή των ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα, όπως επισημαίνουν η ενόχληση δεν σχετίζεται με θρησκευτικά ζητήματα αλλά με την κουλτούρα της χώρας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αντίδραση από την ομοσπονδία του Ιράν, αλλά ανεπίσημα πρόκειται για ένα ζήτημα που αποτελεί θέμα συζήτησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα