Γι’ αυτό δεν ανακοινώνεται ο Αζεβέδο

Γι’ αυτό δεν ανακοινώνεται ο Αζεβέδο

Σταύρος Σουντουλίδης
Γι’ αυτό δεν ανακοινώνεται ο Αζεβέδο

bet365

Η Σαχτάρ δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με τον Αζεβέδο για τη λύση του συμβολαίου του και αυτός είναι ο λόγος που δεν ανακοινώνεται η απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός φουλ-μπακ έχει συμφωνήσει και υπογράψει με τον ΠΑΟΚ για τους επόμενους έξι μήνες, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να συμφωνήσει οριστικά για την απεμπλοκή του από την Σαχτάρ. Αλλωστε, οι «ασπρόμαυροι» θα καλύψουν ένα μέρος του συμβολαίου του, μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο, και το υπόλοιπο η ομάδα του Ντόνετσκ.

Μόλις τακτοποιηθούν οι λεπτομέρειες, που αφορούν τον παίκτη και τη Σαχταρ, χωρίς την εμπλοκή του ΠΑΟΚ τότε θα μπορεί να ανακοινωθεί και ο δανεισμός του.

Ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφή με την Σαχτάρ, εκτός απροόπτου ως το τέλος της ημέρας θα πέσουν οι υπογραφές και το αργότερο μέχρι το πρωί της Πέμπτης (11/1) ο «Δικέφαλος» θα προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Αζεβέδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα