Άνθρωπος της Άιντραχτ στην Λιβαδειά για Κουρμπέλη

Θοδωρής Βασίλης
Άνθρωπος της Άιντραχτ στην Λιβαδειά για Κουρμπέλη

bet365

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης εξετάζει την περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη και για τον λόγο αυτό θα βρεθεί στην Λιβαδειά για τον δει από κοντά.

Παίξε νόμιμα στο Παναθηναϊκός - Λαμία και η Sportingbet.gr σε ανταμείβει*, ακόμα κι αν χάσεις! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι ο ποδοσφαιριστής από τον οποίο στον Παναθηναϊκό προβλέπουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό που θα δώσει ανάσα στα οικονομικά του συλλόγου.

Ο Κουρμπέλης δείχνει να βρίσκεται στην λίστα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και άνθρωπος της γερμανικής ομάδας και αναμένεται άνθρωπος της γερμανικής ομάδας να βρεθεί το Σάββατο στη Λιβαδειά για να τον τσεκάρει από κοντά.

Την ίδια ώρα εκτός από την Άιντραχτ, στο γήπεδο του Λεβαδειακού θα βρεθεί και σκάουτερ άλλης ομάδας για να δει τον Κουρμπέλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα