Κουλιμπαλί: «Είμαστε όλοι μαζί, μια γροθιά»

Κουλιμπαλί: «Είμαστε όλοι μαζί, μια γροθιά»

Gazzetta team
Κουλιμπαλί: «Είμαστε όλοι μαζί, μια γροθιά»

bet365

Στη σημασία να παραμείνουν ενωμένοι τώρα στα πολύ δύσκολα στάθηκε ο Κουλιμπαλί.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Μετά τη νίκη επί του Πλατανιά, ο αμυντικός του Παναθηναϊκού είπε:

«Το γνωρίζουμε το κλίμα, ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά θα πω ότι είμαστε όλοι μαζί, όλοι ενωμένοι, όλοι οι παίκτες με το επιτελείο, είμαστε μια γροθιά, μια ομάδα και ενωμένοι θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Αν ο καθένας φεύγει δεξιά κι αριστερά, οι δυσκολίες θα κρατήσουν περισσότερο».

Για τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά: «Καλή χρονιά σε όλους, μετά από δυο μήνες χωρίς νίκη το 2018 ήρθε με νίκη. Αρχίσαμε θετικά και πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι».

Για το πόσο επηρεάζουν τα προβλήματα: «Όταν έχεις προβλήματα, αυτά γεμίζουν τη σκέψη και το μυαλό σου κι αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Κάθε παίκτης όμως στο τέλος της χρονιάς είχε τη δυνατότητα να μείνει για λίγο με την οικογένειά του, αυτό μας βοήθησε κι αυτό μας έδωσε ώθηση και θέλω να πιστεύω πως το νέο έτος θα κάνουμε το παν για να έχουμε θετικά αποτελέσματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα