Συγκινημένος ο Λεμονής στον Ρέντη, ζήτησε πρωτάθλημα από τους παίκτες

Συγκινημένος ο Λεμονής στον Ρέντη, ζήτησε πρωτάθλημα από τους παίκτες

Δημήτρης Τομαράς
Συγκινημένος ο Λεμονής στον Ρέντη, ζήτησε πρωτάθλημα από τους παίκτες

bet365

Ο Τάκης Λεμονής χαιρέτησε το απόγευμα της Παρασκευής στον Ρέντη σε συνθήκες έντονης συγκινησιακής φόρτισης και με την παραίνεση να τα δώσουν όλα για το πρωτάθλημα.
Παρουσία του Σάββα Θεοδωρίδη - ο οποίος τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και μίλησε με πολύ καλά λόγια για αυτόν στους παίκτες - και άλλων στελεχών των Πειραιωτών ο Λεμονής μετέβη στον Ρέντη για να χαιρετήσει την ομάδα. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ευχαριστώντας τους θερμά για την συνεργασία που είχαν και θυμίζοντας πως όταν ήρθε η ομάδα δεν ήταν στην κορυφή αλλά τα κατάφεραν όλοι μαζί.
«Σας ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία που είχαμε. Φεύγω με την ομάδα να είναι πρώτη, κάτι που σίγουρα είναι πολύ καλό για όλους και με ευχαριστεί και εμένα για την δουλειά και την προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί το διάστημα που ήμασταν εδώ. Ευχή μου και μεγάλη μου επιθυμία είναι να είμαστε και στο τέλος του πρωταθλήματος στην κορυφή. Σας εύχομαι ότι καλύτερο για την συνέχεια να ένα πετυχημένο υπόλοιπο της χρονιάς. Δώστε τα όλα για το πρωτάθλημα. Το ξέρω πόσο το θέλετε και το θέλω και εγώ πολύ», ανέφερε ανάμεσα στα άλλα ο Λεμονής, που παραμένει αβέβαιο το εάν θα συνεχίσει ή όχι σε άλλο πόστο στην ομάδα. Ο ίδιος πάντως έδειχνε πιεσμένος, συναισθηματικά φορτισμένος και συγκινημένος, κάτι λογικό. Την προπόνηση έκανε ο Χρήστος Κόντης πλαισιωμένος από τον Βούζα και με γυμναστή τον Θανάση Ρωσίδη (σ.σ. Βούζας και Ρωσίδης προέρχονται από τις Ακαδημίες) και έτσι θα πάει η ομάδα στο ΑΕΛ - Ολυμπιακός. Για τον Γκαρσία πάντως από την Ισπανία η ενημέρωση αναφέρει πως θα είναι εδώ πιθανώς την Κυριακή ανήμερα του αγώνα με την ΑΕΛ για να δει από κοντά τη νέα του ομάδα και να αρχίσει προπονήσεις την Δευτέρα πια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα