Τρέχουν τα μεταγραφικά στον Πλατανιά

Δημήτρης Τομαράς
Τρέχουν τα μεταγραφικά στον Πλατανιά

bet365

Στον Πλατανιά είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλος την υπόθεση της παραμονής και γι αυτό τρέχουν όλα τα μεταγραφικά με ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Στην τελική ευθεία με Πετρόπουλο ο οποίος ετοιμάζεται να υπογράψει.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Στον Πλατανιά έχουν σηκώσει μανίκια και τρέχουν όλα τα μεταγραφικά ζητήματα που αφορούν στην ενίσχυση της ομάδας. Για τον λόγο αυτό οι Κρητικοί βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για επαφές με Αργεντινό φορ ο οποίος είναι και καλό όνομα, ενώ έχουν προχωρήσει και την περίπτωση ενός Ισπανού χαφ που θα δώσει ποιότητα στην μεσαία γραμμή της ομάδας, που επίσης διαρρέεται ως καλή περίπτωση.

Την ίδια ώρα, έχει βρεθεί και ο αντικαταστάτης του Στάθη στο δεξιό άκρο της άμυνας με τους Χανιώτες να έχουν προκρίνει δύο περιπτώσεις από την Σκανδιναβία περιμένοντας τις απαντήσεις τους.

Τέλος, στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του Πετρόπουλου ο οποίος αναμένεται να δώσει άμεσα τα χέρια με τον Πλατανιά και να επιστρέψει στην Κρήτη μετά το πέρασμά του από τον ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα