Οι Βραζιλιάνοι για την προσπάθεια του Ολυμπιακού για Ερνάνες

Οι Βραζιλιάνοι για την προσπάθεια του Ολυμπιακού για Ερνάνες

Δημήτρης Τομαράς
Οι Βραζιλιάνοι για την προσπάθεια του Ολυμπιακού για Ερνάνες

bet365

Το όνομα του Ερνάνες παραμένει στην επικαιρότητα για τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό με τους Βραζιλιάνους να επιμένουν για προσπάθεια απόκτησής του από τον ελληνικό σύλλογο.
Συνεχίζονται στο εξωτερικό να υπάρχουν ρεπορτάζ και αναφορές για μέσους που φέρονται να απασχολούν τον Ολυμπιακό. Κάτι που μπορεί να είναι σε συνάρτηση μόνο με το ζήτημα Οφόε και την πιθανότητα αποχώρησής του.
Στην χώρα του καφέ υπήρχαν πληροφορίες πως ο Ολυμπιακός έκανε κρούση 5 εκατ. ευρώ στην Hebei China Fortune για την απόκτηση του Ερνάνες. Του έμπειρου Βραζιλιάνου μέσου, που είναι πιθανό να τερματίσει άμεσα τον δανεισμό του στην Σάο Πάολο. Οι Κινέζοι φέρονται να ζητούν περισσότερα για την παραχώρησή του με κανονική μεταγραφή ωστόσο υπάρχει και το... παράθυρο του δανεισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα