Προεργασία και διερευνητική επαφή για Ονγκεντά

Προεργασία και διερευνητική επαφή για Ονγκεντά

Δημήτρης Τομαράς
Προεργασία και διερευνητική επαφή για Ονγκεντά

bet365

Ο Ονγκεντά παρέμενε στο... κάδρο των μεταγραφών του Ολυμπιακού και υπάρχει η πληροφορία ότι έχει ήδη γίνει και διερευνητική κουβέντα για μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Όπως έχουμε σημειώσει από χθες στην Γαλλία υπήρξε η επιβεβαίωση των πληροφοριών που έχει μεταφέρει το Gazzetta από τις 4 Δεκεμβρίου για τον Ερβίν Ονγκεντά.

Οι νεότερες πηγές μιλούν για σειρά επαφών του Ολυμπιακού για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό. Επίσης ότι είναι μία υπόθεση που θα μπορούσε να προχωρήσει για τον πειραϊκό σύλλογο για τον Γενάρη αλλά είναι αβέβαιο το εάν θα πάει στο τελικό στάδιο για να κλείσει. Μένει να φανεί η συνέχεια στην συγκεκριμένη περίπτωση και πάντα ανάλογα με τα... θέλω των πρωταθλητών Ελλάδας.

Σέλτικ - Ρέιντζερς με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα