Η επιβεβαίωση για Ονγκεντά, ο ρόλος Ισά και οι... ματιές Μοντέστο και στην Championship

Η επιβεβαίωση για Ονγκεντά, ο ρόλος Ισά και οι... ματιές Μοντέστο και στην Championship

Δημήτρης Τομαράς
Η επιβεβαίωση για Ονγκεντά, ο ρόλος Ισά και οι... ματιές Μοντέστο και στην Championship

bet365

Οι Γάλλοι επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ του Gazzetta από τις αρχές Δεκέμβρη για Ονγκεντά, με τους Μοντέστο και Ισά να έχουν ενεργοποιηθεί ακόμα πιο έντονα σε Γαλλία και Αγγλία για τα χειμερινά... ψώνια του Ολυμπιακού.

Ημερολόγιο Προσφορών* - Κάθε μέρα μία νέα έκπληξη* σε περιμένει! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στον... φάκελο μεταγραφές στον Ολυμπιακό φυσικά δεν είναι μόνο η περίπτωση του Χατζισαφί που παραμένει σε πρώτο πλάνο για να κλείσει. Στο Λιμάνι έχουν ρίξει το βάρος στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής με την απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός περιφερειακού κυνηγού ή ακόμα και δύο εξτρέμ και ενός φορ. Στην Γαλλία υπήρξε η επιβεβαίωση των πληροφοριών που έχει μεταφέρει το Gazzetta από τις 4 Δεκεμβρίου για τον Ερβίν Ονγκεντά. Είναι αλήθεια πως ο 22χρονος δεν έχει πολλά ματς στα πόδια του το τελευταίο διάστημα αλλά είναι μία περίπτωση παίκτη που έχει πέσει στο τραπέζι των επαφών ενώ ο Ολυμπιακός έκανε την προσπάθειά του για τον Σαλιμπούρ.

Ο Ονγκεντά που προέρχεται από το φυτώριο της Παρί Σεν Ζερμέν παρά τις αφρικανικές του ρίζες έχει γαλλικό διαβατήριο και συμμετοχές στις μικρές Εθνικές της Γαλλίας. Πρόκεται για έναν ποδοσφαιριστή με πολύ καλή ηλικία, ταλέντο και... δυνατές συστάσεις. Η πλευρά του παίκτη από τότε είχε μεταφέρει προς τον Ολυμπιακό ότι θα ήθελε πολύ να πιάσει Λιμάνι. Από εκεί και πέρα στην αναζήτηση που γίνεται στην Γαλλία υπάρχει και ο ρόλος του Ισά με τις διασυνδέσεις του ακόμα και σε ομάδες όπως η Μαρσέιγ και η Μονακό. Ο chief scout Μοντέστο πάντως έχει τσεκάρει έντονα και την αγορά της Championship στην Αγγλία για επιθετικογενείς παίκτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα