Η Κέρκυρα βλέπει ξανά για Πούγγουρα

Gazzetta team
Η Κέρκυρα βλέπει ξανά για Πούγγουρα

bet365

Οι εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ θα καθορίσουν σ’ ένα μεγάλο βαθμό και το μέλλον του Αχιλλέα Πούγγουρα, για τον οποίο υπάρχει εκ νέου ενδιαφέρον από την Κέρκυρα.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Το καλοκαίρι ο δανεισμός του νεαρού κεντρικού αμυντικού στην ομάδα της Κέρκυρας «χάλασε» την τελευταία στιγμή, όμως οι νησιώτες φέρεται να έχουν χτυπήσει εκ νέου την πόρτα του ΠΑΟΚ, ενόψει Ιανουαρίου, για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού.

Οι Φαίακες καλοβλέπουν την περίπτωση του Αχιλλέα Πούγγουρα, αλλά απομένει να δούμε ποια θα είναι η συνολική στάση του «Δικεφάλου», με τις όποιες προσθήκες γίνουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να επηρεάζουν και την περίπτωση του Ελληνα στόπερ, ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα