Ο Stelios ψηφίζει στα Gazzetta Awards 2017!

Ο Stelios ψηφίζει στα Gazzetta Awards 2017!

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Ο Stelios ψηφίζει στα Gazzetta Awards 2017!

bet365

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Στέλιος Γιαννακόπουλος, ψήφισε για τους κορυφαίους της χρονιάς στα Gazzetta Awards. Δείτε τις επιλογές του.
Ο Stelios συνεχίζει να μετέχει στην ψηφοφορία των Gazzetta Awards. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ήταν πιστός στο ραντεβού του με την ψηφοφορία για τους καλύτερους της χρονιάς.
Για τον κορυφαίο αθλητή είπε: «Είμαι μεταξύ Πετρούνια και Αντετοκούνμπο. Δυσκολεύομαι λίγο είναι η αλήθεια. Θα μπορούσα να πω και τους δύο. Θα πάω στην επιλογή του Πετρούνια για το μετάλλιο και την διάκρισή του».
Για την κορυφαία αθλήτρια επισήμανε: «Η Κορακάκη για την χρονιά που έκανε και το μετάλλιο που παίζει σίγουρα ρόλο».
Για τον προπονητή αποφάσισε πολύ εύκολα: «Είναι εύκολη επιλογή. Θα πάω στον Λοράντο για την διάκριση της Εθνικής πόλο των Νέων ανδρών».
Για την κορυφαία ομάδα σχολίασε: «Αφού επέλεξα τον προπονητή, Λοράντο, θα διαλέξω και την Εθνική ομάδα που έφτασε τελικό και πήρε μετάλλιο».
Για τον αθλητή με αναπηρία επισήμανε: «Θα ήθελα από εδώ έναν αθλητή στίβου. Τον Σεϊτη ή τον Στεφανουδάκη. Θα ψηφίσω τον Σεϊτη».
Τέλος για το το SUSTENIUM Fair Play της χρονιάς υπογράμμισε: «Την φάση με τον Αλμπάνη την θυμάμαι καλά. Ωστόσο θα προτιμήσω τον Κοκκινοπλίτη. Μου αρέσει πολύ ως εικόνα».
Η ψηφοφορία ξεκίνησε. Πάρε και εσύ μέρος!
Το gazzetta.gr συνεχίζει την παράδοση, που εξελίσσεται σε θεσμό, και σε καλεί να ξεχωρίσεις τους κορυφαίους με την ψήφο σου, στην μεγαλύτερη ετήσια αθλητική ψηφοφορία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, η οποία φέτος γίνεται με την υποστήριξη του Sustenium Plus! Τα ρεκόρ των δύο προηγούμενων ετών, με τις ψήφους πλέον να έχουν σπάσει το φράγμα των 50.000, δείχνουν το μέγεθος της απήχησης και την βαρύτητα αυτών των διακρίσεων για τους Ελληνες και τις Ελληνίδες του αθλητισμού.
Αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και σύλλογοι περιμένουν, όπως αποδείχθηκε περίτρανα και πέρσι μέσα από τα ποσταρίσματά τους στα social media, την δική σου ψήφο για να κερδίσουν μια από τις πιο σημαντικές διακρίσεις, αν όχι τη σημαντικότερη: την ανάδειξή τους στην κορυφή από το κοινό, από τον απλό κόσμο, από τους φιλάθλους, από την μεγαλύτερη αθλητική κοινωνία αναγνωστών στην Ελλάδα! Φέτος προσθέσαμε και την καλύτερη “fair play” στιγμή της χρονιάς. Σε μια κατηγορία που βρίσκουμε στιγμές από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες στο ποδόσφαιρο, από τις επαγγελματικές και φυσικά από σπορ μικρότερης απήχησης, όπως η πάλη, οι αναγνώστες του gazzetta θα αναδείξουν την fair play στιγμή της χρονιάς και θα καθορίσουν τον νικητή του Sustenium Fair Play Βραβείου.
Για μια ακόμη χρονιά το gazzetta συνεχίζει την παράδοση που δημιουργεί χάρη στην συμμετοχή των δεκάδων χιλιάδων αναγνωστών του που βρίσκουν νόημα συμμετοχής σε αυτή την ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων και την έχουν αναδείξει στην ψηφοφορία με την μεγαλύτερη βαρύτητα στον ελληνικό αθλητισμό!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards