Κουλούρης: «Να δίνουμε το 200% και την ψυχή μας για τον ΠΑΟΚ» (vid)

Κουλούρης: «Να δίνουμε το 200% και την ψυχή μας για τον ΠΑΟΚ» (vid)

Gazzetta team
Κουλούρης: «Να δίνουμε το 200% και την ψυχή μας για τον ΠΑΟΚ» (vid)

bet365

Ο Ευθύμης Κουλούρης δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ιδιαίτερο «τετ α τετ» που είχε μαζί το μεσημέρι της Κυριακής με… νεαρούς ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ.

Ανάμεσα στις πολλές ερωτήσεις που δέχθηκε αυτές που ξεχώρισαν είχαν να κάνουν με το μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος και την σχέση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη, με το νεαρό Έλληνα επιθετικό να δηλώνει «περήφανος που φοράω αυτή την φανέλα», εξηγώντας πως «κάθε φορά που αγωνίζομαι θέλω να δίνω το 100%. Πρέπει να βελτιώνομαι καθημερινά και κάθε χρονιά περισσότερο».

Οσο για τον στόχο του πρωταθλήματος: «Θέλουμε να πιστεύουμε και εμείς, ότι θα το πάρουμε, έχουμε το ίδιο όνειρο με εσάς. Έχουμε την πίστη, πρώτα εμείς στην ομάδα το πιστεύουμε, κάνουμε ότι μπορούμε από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο μέσα στην ομάδα. Είναι το όνειρο μας και σιγά σιγά βελτιωνόμαστε και θα φτάσουμε σε αυτό το στόχο».

Από μικρός στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, ο Ευθύμης Κουλούρης, ένιωσε όπως είπε «πραγματικά ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια», ενώ για τον Ιβάν Σαββίδη τόνισε: «Είμαι ευγνώμον στον κ. Σαββίδη για όλα όσα προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Εχει δώσει όλη την ψυχή του και την ενέργεια του για την ομάδα. Πραγματικά αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι κάθε φορά που μπαίνουμε μέσα είναι να δίνουμε το 200% και την ψυχή μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα