Περιμένει νεότερα για το Καυτανζόγλειο

Περιμένει νεότερα για το Καυτανζόγλειο

Gazzetta team
Περιμένει νεότερα για το Καυτανζόγλειο

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στη διοικούσα επιτροπή του Καυτανζογλείου και περιμένει την αντιπρόταση σ’ ότι αφορά τη χρήση του Σταδίου για την επόμενη τριετία.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έχει καταθέσει την πρόταση της για την χρήση από τη νέα χρονιά του Καυτανζογλείου Σταδίου, με το ύψος της επένδυσης να αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ. Σ’ αυτή περιλαμβάνονται το ετήσιο ενοίκιο, τα έργα ανακατασκευής, αλλά και η συνολική χρήση από την πλευρά του ΠΑΟΚ, σε χώρους του Σταδίου, καθώς επιθυμία είναι να μεταφερθούν εκεί και τα γραφεία της ΠΑΕ.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Οι εργασίες που πρέπει να γίνουν προκειμένου το Στάδιο να πάρει την προβλεπόμενη άδεια για τους ευρωπαϊκούς αγώνες είναι λίγο πολύ γνωστά (λίφτινγκ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, θέματα ασφάλειας κλπ) με τις εξελίξεις να «τρέχουν» μετά και την αναλυτική ενημέρωση που θα έχει ο Ιβάν Σαββίδης για το θέμα του νέου γηπέδου και του Καυτανζογλείου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα