Τα δεδομένα για Σαλιμπούρ και η περίπτωση Ονγκεντά (vid)

Τα δεδομένα για Σαλιμπούρ και η περίπτωση Ονγκεντά (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Τα δεδομένα για Σαλιμπούρ και η περίπτωση Ονγκεντά (vid)

bet365

Η υπόθεση του Γιάνις Σαλιμπούρ συνεχίζει να μην είναι τόσο εύκολη για τον Ολυμπιακό, με τους Γάλλους να έχουν διαρρεύσει και την περίπτωση Ονγκεντά.
Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή αυτό που υπάρχει ως νεότερη ενημέρωση είναι πως ο Σαλιμπούρ έχει κλείσει με νέο συμβόλαιο έως το 2020 με την ομάδα της Γκινγκάμπ (σ.σ. και ότι το αμέσως προηγούμενο συμβόλαιό του τελείωνε φέτος) και ότι μέσα στο προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του. Επίσης ότι η μεταγραφή του θα γίνει με ένα ποσό πάνω από 5 εκατ. ευρώ με ομάδες από την Κίνα και την Ιταλία να έχουν μπει στο... κόλπο της απόκτησής του.
Οι Γάλλοι πάντως επέμεναν για την κινητικότητα του Ολυμπιακού για τον Γιάνις Σαλιμπούρ. Επίσης ένα ακόμα όνομα που έχει διαρρεύσει από την αγορά της Γαλλίας είναι του Ερβίν Ονγκεντά. Του 22χρονου μεσοεπιθετικού με ύψος 1.70 μέτρα που προέρχεται από τις Ακαδημίες της Παρί και που έχει περάσει και από την πρώτη της ομάδας προτού πάει στην Τσβόλε στην Ολλανδία. Ο Ονγκεντά παίζει και εξτρέμ αλλά και στην γραμμή κρούσης, όπως δηλαδή ακριβώς και ο Σαλιμπούρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα