Κοβάσεβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι καλό... γυμναστήριο για προπονητές»

Δημήτρης Τομαράς
Κοβάσεβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι καλό... γυμναστήριο για προπονητές»

bet365

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς σε συνέντευξή του σε ιταλικό ΜΜΕ αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, την διοίκηση, το θέμα των προπονητών, τον κόσμο του Ολυμπιακού και την Γιουβέντους.
Μεταξύ άλλων ο Κοβάσεβιτς είπε στην Tuttosport για:
Το ότι ο Μαρινάκης στην Ιταλία λέγεται «Ο Έλληνας Ζαμπαρίνι» από την ευκολία με την οποία αλλάζει προπονητές: «Τον γνωρίζω εδώ και επτά χρόνια. Είναι καλός άνθρωπος και όχι ένας που τρώει προπονητές. Ο Ολυμπιακός είναι απλά μια ομάδα που πρέπει πάντα να κερδίζει. Υπάρχει τεράστια πίεση και αν δούμε ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, τότε υπάρχει ανάγκη για αλλαγή. Πρέπει συνεχώς να κερδίζουμε, είμαστε κάπως σαν τη Γιουβέντους της Ελλάδας. Η Γιουβέντους στοχεύει στο έβδομο σερί πρωτάθλημα, εμείς στο όγδοο».
To ότι ο Ολυμπιακός έχει αναδείξει πολλούς τεχνικούς (Βαλβέρδε, Ζαρντίμ, Σίλβα) και το μυστικό: «Ο Ολυμπιακός έχει παράδοση στο να αναδεικνύει προπονητές. Είναι ένα καλό... γυμναστήριο. Εδώ συνηθίζεις στην πίεση».
Την Ευρώπη και το ματς με Γιουβέντους: «Οι Μπιανκονέρι είναι το φαβορί, αλλά μην περιμένετε... βόλτα. Είναι αλήθεια, έχουμε ήδη αποκλειστεί, αλλά το Champions League είναι σημαντική υπόθεση για τις ομάδες και τους προπονητές. Θα παίξουμε για να πεθάνουμε για τη νίκη και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας».
Την δύναμη του Καραϊσκάκη και το Χ με Μπάρτσα: «Και το 2007, όταν έπαιζα ακόμα, φέραμε ισοπαλία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την Τσέλσι και κερδίσαμε τη Βέρντερ. Για να καταλάβετε τη δύναμη του Καραϊσκάκη, απλά παρακολουθείστε ένα από τα παιχνίδια μας. Ποτέ δεν θα δείτε θερμότερο γήπεδο, 33 χιλιάδες οπαδοί, μοιάζουν να είναι 60 χιλιάδες. Η ατμόσφαιρα που επικρατεί στο Καραϊσκάκη δεν επιτρέπει στους παίκτες μας να χαλαρώσουν ή να μειωθεί ο ρυθμός τους. Οι οπαδοί θέλουν να βλέπουν την ομάδα να παλεύει κα να κερδίζει. Αυτό θα γίνει και την Τρίτη. Και μην περιμένετε να δείτε τους παίκτες μας να παίρνουν το παιχνίδι χαλαρά. Στο Champions League και ενάντια στη Γιουβέντους, θέλουν να παίξουν όλοι, να κάνουν εντύπωση και να δειχτούν. Για μία ημέρα το πρωτάθλημα περνάει σε δεύτερη μοίρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα