Η γαλλική επιβεβαίωση για Σαλιμπούρ! (pic & vid)

Η γαλλική επιβεβαίωση για Σαλιμπούρ! (pic & vid)

Δημήτρης Τομαράς
Η γαλλική επιβεβαίωση για Σαλιμπούρ! (pic & vid)

bet365

Οι Γάλλοι στα ρεπορτάζ τους επιβεβαιώνουν πλήρως τις πληροφορίες που μετέφερε από το βράδυ της Παρασκευής το Gazzetta για τον Σαλιμπούρ και την κινητικότητα με Ολυμπιακό.
Όπως σας είχαμε μεταφέρει από χθες Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία έχει κάνει συζητήσεις για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Γιάνις Σαλιμπούρ, που πάντως δεν είναι τόσο εύκολη περίπτωση και ας εκπνέει το καλοκαίρι το συμβόλαιό του με την ομάδα της Γκινγκάμπ. Μία ημέρα μετά οι Γάλλοι στα ρεπορτάζ τους πια έρχονται να επιβεβαιώσουν τα όσα έγραψε το Gazzetta.
Ειδικότερα το Mercato365 μεταδίδει για ελληνικό ενδιαφέρον για τον εν λόγω μεσοεπιθετικό. Τονίζεται πως ο Σαλιμπούρ αρέσει στον Ολυμπιακό και υπάρχει δεδομένο ενδιαφέρον για την περίπτωση του παίκτη. Επίσης αναφέρονται και οι δυσκολίες στην υπόθεσή του, το ότι τον τσεκάρουν και γαλλικές ομάδες αλλά και τις προσπάθειες του παίκτη για Premier και την επιθυμία του για εκεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα