Λέοβατς: «Αντέχω την πίεση, θέλω Μουντιάλ»

Λέοβατς: «Αντέχω την πίεση, θέλω Μουντιάλ»

bet365

Ο Μάριν Λέοβατς μίλησε στους συμπατριώτες του για την επικείμενη αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ και τους στόχους του. Το Gazzetta έχει τις ατάκες και το θέμα.
Το Gazzetta.gr εξασφάλισε ατάκες του Κροάτη στο 24sata που ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να παίζει άλλο στον ΠΑΟΚ.
Ο Λέοβατς ωστόσο ξεκαθαρίζει πως δεν είναι θέμα επιπρόσθετης πίεσης στον ΠΑΟΚ λόγω πρωταθλητισμού και ότι δεν την αντέχει. «Δεν είναι αλήθεια ότι δεν αντέχω την πίεση. Έπαιξα 2,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ και έχω δείξει σε όλους ότι αντέχω στην πίεση. Το έχω αποδείξει. Απλώς έχω την ανάγκη να βρω ομάδα σε πιο καλό πρωτάθλημα γιατί θέλω να είμαι μέλος της Εθνικής Κροατίας στο Μουντιάλ», εξηγεί σχετικά ο Λέοβατς. Ο 29χρονος ακραίος αμυντικός λέει ακόμα ότι δεν είναι καθόλου σίγουρος ότι ο Ντάλιτς θα τον καλέσει στην Εθνική εάν μείνει στον ΠΑΟΚ. Ψάχνει νέες προκλήσεις στην καριέρα του με τον βασικό στόχο του να παραμένει η Εθνική Κροατίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα