Επαφές του Ολυμπιακού για Σαλιμπούρ (vid)

Επαφές του Ολυμπιακού για Σαλιμπούρ (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Επαφές του Ολυμπιακού για Σαλιμπούρ (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία έχει κάνει συζητήσεις για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Γιάνις Σαλιμπούρ, που πάντως δεν είναι τόσο εύκολη περίπτωση.
Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, που μπορεί να αγωνιστεί ως εξτρέμ αλλά και στην γραμμή κρούσης, είχε φέτος στην ομάδα της Γκινγκάμπ 8 ματς και 1 γκολ. Ο Σαλιμπούρ (σ.σ. που έχει καταβολές από το Κονγκό αλλά γαλλικό διαβατήριο) είναι ένας παίκτης που παρακολουθεί και τσεκάρει από την προηγούμενη χρονιά ο Ολυμπιακός. Οι τελευταίες χρονικά πληροφορίες θέλουν τους ερυθρόλευκους να έχουν μπει σε συζητήσεις για τον παίκτη, ωστόσο παρότι το συμβόλαιό του εκπνέει φέτος το καλοκαίρι δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση.
Και αυτό διότι εκτός των άλλων υπάρχουν και αρκετές γαλλικές ομάδες που κυνηγούν την υπογραφή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα