Ανοιχτό και για Ρόκα στον Πλατανιά

Δημήτρης Τομαράς
Ανοιχτό και για Ρόκα στον Πλατανιά

bet365

Στον Πλατανιά έχει μεταφερθεί προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μανόλη Μαθιουλάκη έντονος προβληματισμός και για τον Ρόκα. Τον Δεκέμβριο μπορεί να φύγουν οι μισές φετινές μεταγραφές.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Λέστερ – Τότεναμ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Δεδομένα ο Μανουέλ Ρόκα δεν μπορεί να... χρεωθεί μεταγραφές ή το σχέδιο που υπήρχε από το καλοκαίρι στον Πλατανιά, ωστόσο υπάρχει προβληματισμός για το πως διαχειρίζεται τα ματς. Σε βαθμό που μεταφέρθηκε και προς τον πρόεδρο των Χανιωτών, Μανώλη Μαθιουλάκη, όλο αυτό. Ακόμα και για τον Ρόκα αυτήν την στιγμή όλα είναι ανοιχτά ενώ τον Δεκέμβριο εκτός από τον Κρος και τον Γκρζέλτσακ μπορεί να φύγουν οι μισές φετινές μεταγραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα