Δίωξη λόγω... Ρεχάγκελ στον Γκαγκάτση!

Δημήτρης Τομαράς
Δίωξη λόγω... Ρεχάγκελ στον Γκαγκάτση!

bet365

Δίωξη για κακούργημα στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ και νυν γενικό διευθυντή της Σούπερ Λίγκας Βασίλη Γκαγκάτση, για υπόθεση χρημάτων της UEFA για την πυρόπληκτη Ηλεία. Τι ισχυρίζεται η πλευρά του ίδιου.

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης ενημερώθηκε ότι είναι αντιμέτωπος με το κακούργημα της απιστίας, βάσει των διατάξεων του νόμου περί διαφθοράς. Η υπόθεση αφορά το ένα εκατομμύριο ελβετικών φράγκων που είχε δοθεί στην ΕΠΟ από την UEFA, προκειμένου να ενισχυθούν οι πυρόπληκτες περιοχές της Ηλείας και να ανακατασκευαστεί καμμένη αθλητική εγκατάσταση. Ωστόσο, ο Γκαγκάτσης κατηγορείται για το ότι το ποσό αυτό κατέληξε στο λογαριασμό του Ότο Ρεχάγκελ, ως μπόνους για τα επιτεύγματά του με την εθνική. Είχε προηγηθεί σχετικά καταγγελία κατοίκου, ότι στην περιοχή δεν έφτασαν ποτέ τα χρήματα.

Ο Γκαγκάτσης αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες μέρες και όπως αναφέρει η πλευρά του, υπήρξε σύμβαση το 2006 στην οποία προβλεπόταν η καταβολή μπόνους στον Γερμανό τεχνικό. Η Εθνική είχε βάλει στα ταμεία της 8 εκατομμύρια από τη διαδικασία πρόκρισης και 2 εκατομμύρια από τους χορηγούς, ενώ τονίζεται πως το έργο στην Ηλεία είχε γίνει κανονικά, με την παρουσία μάλιστα ανθρώπων της UEFA στα εγκαίνιά του. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ θα καταθέσει έχοντας την εν λόγω σύμβαση και αναφέροντας πως μπορεί να αποδείξει ότι το μπόνους του Ρεχάγκελ δεν είχε καμία σχέση με τα χρήματα αυτά και ότι ορθώς και... νομίμως δόθηκε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα