Επιστρέφει ο Βουό μετά από δυο μήνες

Δημήτρης Ρούσσος
Επιστρέφει ο Βουό μετά από δυο μήνες

bet365

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής η προετοιμασία της Λαμίας για την αναμέτρηση του Σαββάτου (25/11, 17:15) με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για τη 12η αγωνιστική της Superleague. Επιστρέφει μετά από καιρό ο Βουό, εκτός ο τραυματίας Αναστασιάδης.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Εκτός έδρας δοκιμασία περιλαμβάνει για τους Λαμιώτες περιλαμβάνει η 12 αγωνιστική της Superleague Σουρωτή, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Ο Μπάμπης Τεννές δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του αρχηγού, Ανέστη Αναστασιάδη, που ταλειπωρείται από τράβηγμα στον προσαγωγό, το οποίο υπέστη την 11η αγωνιστική απέναντι στην Κέρκυρα.

Εξάλλου, ως σημαντική καταγράφεται η επιστροφή του Πατρίκ Βουό. Ο Ιβοριανός με πορτογαλικό διαβατήριο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο, που τον άφησαν εκτός δράσης για κάτι λιγότερο από δύο μήνες. Τελευταία του συμμετοχή ήταν απέναντι στον Πανιώνιο, στις 2 Οκτωβρίου, για την 5η αγωνιστική. Μέχρι στιγμής έχει παίξει σε τέσσερα παιχνίδια της Λαμίας στη Superleague Σουρωτή, μετρώντας 285' συμμετοχής.

Οι Φθιωτοί δεν αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα και οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για το παιχνίδι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι οι εξής: Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Κουτρομάνος, Παντελιάδης, Ομο, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα, Πίτι, Λινάρδος, Μπουλούλης, Βάντερσον, Φράγκος, Τσούκαλος, Βουό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα