Λεμονής στον Ρέντη: «Τα δίνουμε όλα για να επιστρέψουμε στην κορυφή»

Δημήτρης Τομαράς
Λεμονής στον Ρέντη: «Τα δίνουμε όλα για να επιστρέψουμε στην κορυφή»

bet365

Ο Τάκης Λεμονής μιλάει διαρκώς στους παίκτες του για την σημασία της επιστροφής του Ολυμπιακού στην πρώτη θέση της Super League, όπου θεωρεί ότι ανήκει.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ανάμεσα στα άλλα ο Έλληνας τεχνικός τους μεταφέρει πως «πρέπει να καταλάβετε καλά πως είμαστε υποχρεωμένοι και αυτό το διάστημα να τα δίνουμε όλα για να επιστρέψουμε στην κορυφή.

Η πρώτη θέση είναι η θέση που αξίζει στον Ολυμπιακό. Είναι η θέση που μας αρμόζει και μας ανήκει. Πρέπει να είμαστε ξανά πρώτοι και να κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Για τα επόμενα ματς σας το λέω ξανά. Θέλω μεγάλη σοβαρότητα, εγρήγορση και τρομερή προσπάθεια. Δεν θα είναι τίποτα εύκολο και ξεκινώντας από τον Λεβαδειακό θέλει μεγάλη προσοχή». Ο Λεμονής έχει φροντίσει και τις τελευταίες ημέρες να ανεβάσει για τα καλά και την ένταση στις προπονήσεις και ενώ εξακολουθεί να λέει πως ο Ολυμπιακός μέχρι τον Γενάρη πρέπει να είναι (πάλι) πρώτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα