Γουέστ Χαμ, Στόουκ και Μπράιτον για Ανέστη! (pic)

Γιώργος Τσακίρης
Γουέστ Χαμ, Στόουκ και Μπράιτον για Ανέστη! (pic)

bet365

Αν πιστέψουμε τους Άγγλους τον διεθνή γκολκίπερ της ΑΕΚ τσεκάρουν τα τρία club της Premier League τη στιγμή που υπογραμμίζεται η δυνατότητα deal από τον Ιανουάριο!

Η περίπτωση του Γιάννη Ανέστη, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018, φαίνεται πως απασχολεί έντονα πολλές ομάδες από το Νησί. Δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ, της Μπράιτον αλλά και της Στόουκ (και τα τρία club της Premier League) για τον διεθνή γκολκίπερ της ΑΕΚ.

Μάλιστα σύμφωνα με το footballinsider247.com και τον αξιόπιστο σε μεταγραφικά ζητήματα στο Νησί δημοσιογράφο Πιτ Ο' Ρουρκ τα «Σφυριά» φέρονται να έχουν φτάσει σε συμφωνία για την υπογραφή προσύμφωνου συνεργασίας με τον 26χρονο Έλληνα τερματοφύλακα της Ένωσης που καιρό τώρα εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της καριέρας εκτός συνόρων.

«ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Γουέστ Χαμ, μια από τις τρεις ομάδες, που είναι στο κυνήγι να υπογράψει τον 26χρονο - Υπάρχει δυνατότητα για προσύμφωνο», αναφέρει χαρακτηριστικά στον τίτλο του το συγκεκριμένο δημοσίευμα (σ.σ.: υπάρχει και η σχετική φωτογραφία που το αποδεικνύει) στο οποίο υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων για την υπόθεση του Γιάννη Ανέστη.

«Το τρίο της Premier League Γουέστ Χαμ, Στόουκ και Μπράιτον, φαίνεται να κρατούν κοντινές αποστάσεις μεταξύ τους στη διεκδίκηση του πολλά υποσχόμενου και ανεβασμένου Έλληνα γκολκίπερ Γιάννη Ανέστη.Ο 26χρονος τερματοφύλακας της ΑΕΚ είναι στο... στόχαστρό τους αφού στη διάρκεια της φετινής σεζόν μετράει 17 ματς χωρίς να δεχτεί γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και έχει βοηθήσει την ομάδα του να βρίσκεται στην πρώτη θέση της ελληνικής Super League.

Μια πολύ καλή πηγή μας εξήγησε ότι οι τρεις ομάδες της Premier League έχουν στείλει ανθρώπους να τσεκάρουν στην Ελλάδα τον Ανέστη, αφού ψάχνουν να ενισχύσουν τις επιλογές τους στο κομμάτι της θέσης του τερματοφύλακα. Ο Ανέστης μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ το ερχόμενο καλοκαίρι και θα μπορούσε να υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με οποιοδήποτε club το επιθυμεί από τον προσεχή Ιανουάριο.

Στην ΑΕΚ δεν θα ήθελαν να χάσουν ως ελεύθερο τον Ανέστη το καλοκαίρι και ελπίζουν να βρουν μια ομάδα που να τους εκφράσει ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακά τους με την άφιξη της νέας χρονιάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα