Συντηρητικά ο Βουό, κανονικά οι υπόλοιποι στη Λαμία

Δημήτρης Ρούσσος
Συντηρητικά ο Βουό, κανονικά οι υπόλοιποι στη Λαμία

bet365

Κανονικά επανήλθαν οι παίκτες της Λαμίας στις προπονήσεις, με τον Μπάμπη Τεννέ να βλέπει όλους τους παίκτες, πλην του Πάτρικ Βουό, να συμμετέχουν κανονικά.

Μετά το διήμερο ρεπό του Σαββατοκύριακου, η Λαμία επανήλθε στην καθημερινότητα των προπονήσεων, ενόψει του παιχνιδιού με την Κέρκυρα το Σάββατο στο ΔΑΚ (18/11, 15.00), για την 11η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή.

Το μεσημέρι της Δευτέρας στις 15.00 ο Μπάμπης Τεννές είδε τους παίκτες του να γυμνάζονται κανονικά, δίχως προβλήματα τραυματισμών.

Ο μόνος που ακολούθησε πιο χαλαρό πρόγραμμα ήταν ο Πάτρικ Βουό, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον αστράγαλο. Το ιατρικό επιτελείο είδε την μαγνητική που είχε κάνει την προηγούμενη εβδομάδα και συνέστησε να ακολουθήσει για μερικές ημέρες ακόμα συντηρητικό πρόγραμμα, μέχρι να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Όπως φαίνεται πάντως, δύσκολα θα υπολογίζεται στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην Κέρκυρα.

Η προετοιμασία των Φθιωτών θα συνεχιστεί την Τρίτη, ξανά στις 15.00, στο προπονητικό κέντρο της Λαμίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα