Το πρόγραμμα των διεθνών του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Το πρόγραμμα των διεθνών του ΠΑΟΚ

bet365

Εννιά ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και τρεις από την ομάδα Κ20 κλήθηκαν στα εθνικά συγκροτήματά τους και θα απουσιάσουν από τις υποχρεώσεις της ομάδας στο διάστημα της διακοπής.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει σχετικά με τις κλήσεις και το πρόγραμμα των διεθνών της ομάδας:

«Επιστροφή στις εθνικές τους ομάδες για τους Δημήτρη Πέλκα και Μάριν Λέοβατς, που θα δώσουν μάχη μεταξύ τους για μια θέση στο Mundial της Ρωσίας, ντέρμπι στην Τούμπα για την Εθνική Ελπίδων με τρεις του ΠΑΟΚ. Διαβάστε αναλυτικά τις κλήσεις και το πρόγραμμα των διεθνών του Δικεφάλου, από το paokfc.gr.

Ο Μίκαελ Σκίμπε συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον Δημήτρη Πέλκα για τα μπαράζ της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Κροατία, με φόντο μία θέση στο Mundial της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο νεαρός μέσος μετά τις θετικές του εμφανίσεις με τον Δικέφαλο από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, επιστρέφει στην εθνική και αναμένεται να βρει απέναντί του έναν συμπαίκτη του στον Δικέφαλο.

Ο λόγος για τον Μάριν Λέοβατς , ο οποίος μετά από αρκετό καιρό έλαβε και αυτός κλήση από τον προπονητή της εθνικής ομάδας της χώρας του. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ στις 9 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 12 του μήνα στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Στην αποστολή του Πράσινου Ακρωτηρίου θα βρίσκεται ο Φερνάντο Βαρέλαγια το παιχνίδι κόντρα στην Μπουρκίνα Φάσο, εκτός έδρας (14.11). Το Κάπο Βέρντε μετά την ήττα από την Σενεγάλη την προηγούμενη αγωνιστική έχει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης, θέλοντας νίκη και παράλληλα δύο ήττες της Σενεγάλης για να πάρει την πρόκριση.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα συμμετάσχει στα δύο φιλικά παιχνίδι που θα δώσει η Εθνική Σερβίας στην Ασία. Πιο συγκεκριμένα, οι Σέρβοι, που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στο παγκόσμιο κύπελλο θα αντιμετωπίσουν την Κίνα (10.11) στην Γκουαντζού και την Nότια Κορέα (14.11) στην πόλη Ουλσάν.

Φιλικά και για την Εθνική Σλοβακίας, η οποία δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση στο Mundial. Οι Σλοβάκοι με τον Ρόμπερτ Μακ στην αποστολή θα φιλοξενηθούν από την Ουκρανία (10.11) στο Λβιβ και στην συνέχεια θα υποδεχθούν την Νορβηγία (14.11) στην Τρνάβα.

Σπουδαίο παιχνίδι για την Εθνική Ελλάδας U21 που φιλοξενεί την Κροατία στο γήπεδο της Τούμπας και θέλει την νίκη για να κάνει το 5/5 και να πάρει σημαντικό προβάδισμα για την πρωτιά στον όμιλο. Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα έχει στην διάθεσή του τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Ευθύμη Κουλούρη , τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη , τον Δημήτρη Λημνιό , που έλειψε από τα δύο προηγούμενα παιχνίδι λόγω τραυματισμού, αλλά και τον Λάζαρο Λάμπρου.

Τέλος η Εθνική Ελλάδας U19 υποδέχεται στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης στο Ηράκλειο, τις Ρουμανία (08.11), Γιβραλτάρ (11.10) και Ρωσία (14.11) με στόχο μία θέση στις δύο πρώτες του ομίλου για να πάρει την πρόκριση στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στην αποστολή της ομάδας συμμετέχουν οι Κώστας Δημητρίου, Κώστας Χατζηδίμπας, Γεώργιος Τζοβάρας, Μάριος Σιαμπάνης και Λευτέρης Λύρατζης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα