Παπέ Σισέ: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό, Θύρα 7»

Δημήτρης Τομαράς
Παπέ Σισέ: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό, Θύρα 7»

bet365

Ο Παπέ Σισέ πανηγύρισε έξαλλα το νέο γκολ του με τον Ολυμπιακό κόντρα στον Πλατανιά σηκώνοντας την μπλούζα του που είχε ερυθρόλευκο μήνυμα!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Τσέλσι – Μάντσεστερ Γ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

«Αγαπώ τον Ολυμπιακό, Gate 7 (σ.σ. Θύρα 7)», έγραφε η μπλούζα του Σισέ που σήκωσε μετά το γκολ που έβαλε κόντρα στον Πλατανιά. Ο νεαρός στόπερ αφού πανηγύρισε μπροστά στην 7 πήγε μετά για ακόμα ένα ματς μετά από επίτευξη του τέρματός του στον Λεμονή. Αγκάλιασε τον προπονητή του, τον ευχαρίστησε εκ νέου για την εμπιστοσύνη και την στήριξή του και μετά ευχαρίστησε πάλι τον κόσμο. Με την λήξη του α' μέρους χαιρέτησε εκ νέου την εξέδρα και αποθεώθηκε από τους οπαδούς των Πειραιωτών για ακόμα μία φορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα