Αμφίβολος για Λεβαδειακό ο Μπλάζιτς

Δημήτρης Ρούσσος
Αμφίβολος για Λεβαδειακό ο Μπλάζιτς

bet365

Ο Μάρκο Μπλάζιτς βρίσκεται στη Σερβία για προσωπικό ζήτημα και είναι αμφίβολο αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της Λαμίας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (6/11, 19.30).

Εκτάκτως, λόγω προσωπικού θέματος, ο Μάρκο Μπλάζιτς απουσίασε από την προπόνηση του Σαββάτου στη Λαμία.

Ο Σέρβος μέσος των Φθιωτών πήρε άδεια από τον Μπάμπη Τεννέ, ταξίδεψε στην πατρίδα του και είναι αμφίβολο αν θα προλάβει να επιστρέψει στην Ελλάδα έγκαιρα για τον αγώνα της Δευτέρας απέναντι στον Λεβαδειακό στη Βοιωτία.

Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να περιμένει μέχρι την Κυριακή, όταν θα ανακοινώσει την αποστολή του παιχνιδιού, ώστε να δει αν θα μπορεί να συμπεριλάβει σε αυτή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπλάζιτς δεν έχει χάσει ούτε λεπτό σε παιχνίδι της Λαμίας μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα, μετρώντας 850' συμμετοχής κι ένα γκολ στις 9 αναμετρήσεις της φετινής Superleague Σουρωτή!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα