Ξανά σε πολύ καλό δρόμο το συμβόλαιο του Μπεν

Ξανά σε πολύ καλό δρόμο το συμβόλαιο του Μπεν

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά σε πολύ καλό δρόμο το συμβόλαιο του Μπεν

bet365

Ο νέος κύκλος συζητήσεων του Ολυμπιακού με την πλευρά του Μπεν, επαφές στις οποίες ήταν και ο Βρέντζος, οδηγούν σε συμφωνία και υπογραφές για νέο διετές συμβόλαιο την ερχόμενη εβδομάδα.

Ήταν μία υπόθεση που είχε... παγώσει και δεν φαινόταν τόσο σίγουρη για τον Ολυμπιακό. Εκείνη του νέου συμβολαίου του Μπεν παρότι οι πρώτες συζητήσεις είχαν γίνει σε πολύ καλό κλίμα. Τις τελευταίες ημέρες όμως επήλθε ένας νέος κύκλος επαφών και με τον Γιάννη Βρέντζο παρόντα και το θέμα αυτό μπήκε εκ νέου σε καλή τροχιά. Όλα δείχνουν άμεση συμφωνία αλλά και υπογραφές νέου διετούς συμβολαίου εντός της ερχόμενης εβδομάδας με αυξημένες απολαβές για τον μεσοεπιθετικό από τις Κομόρες. Για τον Μπεν ως γνωστόν υπήρχε ενδιαφέρον και από τον Ερυθρό Αστέρα και από ομάδες από άλλες χώρες όπως η Γαλλία, όμως φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός τον... κλειδώνει για τα καλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα