Πανέτοιμος για το ντέρμπι ο Ατρόμητος (pics)

Νίκος Μαρούδας
Πανέτοιμος για το ντέρμπι ο Ατρόμητος (pics)

bet365

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για το μεγάλο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ολοκληρώθηκε, με τον Νταμίρ Κάναντι να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του.
Μία πιθανή ενδεκάδα του Ατρόμητου έχει ως εξής: Γιαννιώτης - Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης - Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς ή Ούμπιδες - Ντιγκινί, Βασιλακάκης, Ουάρντα - Ντάουντα.
Στην περίπτωση που παίξει ο Ούμπιδες ο Αργεντίνος θα είναι το δεκάρι και ο Βασιλακάκης θα πάει δίπλα στον Μάντσον. Με την μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Ατρόμητου για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με τον Πανιώνιο στο Περιστέρι. Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 17.15.
Την αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Κυριακίδης, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Ουάρντα, Βασιλακάκης, Μενσά, Μανούσος, Ντάουντα, Μάντσον, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς. Με την ανακοίνωση της αποστολή, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν με πούλμαν για το ξενοδοχείο. Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα. Αξίζει να τονιστεί πως στην προπόνηση της ομάδας βρέθηκαν παιδιά των Ακαδημιών του Ανταγόρα Κω, ομάδας από το δίκτυο σχολών του Ατρόμητου. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο προπονητικό και παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας ενώ αύριο θα υποστηρίξουν τον Ατρόμητο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα