Τι συμβαίνει με Demo και Παναθηναϊκό

Τι συμβαίνει με Demo και Παναθηναϊκό

Νίκος Ρόλλας
Τι συμβαίνει με Demo και Παναθηναϊκό

bet365

Η παρουσία εκπροσώπων της Demo στην Λεωφόρο έδωσε τροφή για σενάρια περί χορηγικής συμφωνίας, αλλά τελικά η φαρμακευτική εταιρία απλά θέλει να χρησιμοποιήσει το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Αϊντραχτ Φρ. – Βέρντερ Βρέμης με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Την Παρασκευή, δημοσίευμα της εφημερίδας Sportime αποκάλυπτε πως εκπρόσωποι της φαρμακευτικής εταιρίας Demo ξεναγήθηκαν στο γήπεδο της Λεωφόρου. Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, έδωσε τροφή για σενάρια σχετικά με εμπλοκή του προέδρου της, Σταύρου Δέμου με το «τριφύλλι» σε μία περίοδο που τα ταμεία του συλλόγου έχουν ανάγκη για άμεση εισροή ρευστού.


Από την ΠΑΕ επιβεβαίωναν τις συζητήσεις με τον συγκεκριμένο όμιλο, διαψεύδοντας όμως κατηγορηματικά οτι πρόκειται για κάποια χορηγική συμφωνία, πόσω μάλλον για άμεση εμπλοκή του με την μετοχική σύνθεση της ομάδας. Έλεγαν απλά οτι είναι για μία μελλοντική συνεργασία...

Τι είδους; Οι άνθρωποι της Demo θέλουν να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο την έδρα του Παναθηναϊκού για κάποιες παρουσιάσεις και ήθελαν να δουν αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα