Σαμπράνο: «Χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ» (pic)

Σαμπράνο: «Χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ» (pic)

Gazzetta team
Σαμπράνο: «Χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ» (pic)

bet365

Μόλις δύο μήνες μετά τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, ο Περουβιανός αμυντικός δεν κρύβει τη χαρά και την ικανοποίησή του για την παρουσία του στην Ελλάδα και στους «ασπρόμαυρους».

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Αϊντραχτ Φρ. – Βέρντερ Βρέμης με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο Κάρλος Σαμπράνο με σημερινή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, δεν έκρυψε τη χαρά του για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε κι αυτός για τη μάχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος:

«Αισθάνομαι όλο και πιο χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θα παλέψουμε σκληρά για τον τίτλο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Increasingly happy to belong to the paok family we will fight hard for the title

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carlos Zambrano (@carloszambrano5) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα