Σαμπράνο: «Η ΑΕΚ θα είναι κουρασμένη»

Gazzetta team
Σαμπράνο: «Η ΑΕΚ θα είναι κουρασμένη»

bet365

Σύμφωνα με τον Κάρλος Σαμπράνο δύο είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ: η ποιότητα του ΠΑΟΚ και η όποια κούραση της Ενωσης από το ευρωπαϊκό ραντεβού της με τη Μίλαν.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Ο Περουβιανός αμυντικός του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε πως η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν το ίδιο καλή και στο β’ μέρος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά όπως είπε μιλώντας στην κάμερα της Nova, κρατάει το αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς.

«Σε γενικές γραμμές κάναμε ένα καλό παιχνίδι, είχαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μπορεί να κάναμε κάποια λάθη, αλλά δεν απειληθήκαμε. Πήραμε τρεις βαθμούς που μας βοηθούν τόσο ψυχολογικά, όσο και βαθμολογικά».

Οσο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα, είπε:

«Την Κυριακή παίζουμε με την ΑΕΚ, είναι μια καλή ομάδα, έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι μεσοβδόμαδα και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την οποία κούραση της. Πρέπει να δείξουμε την ποιότητα μας και να πάρουμε τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα