Δοκιμή και μικρό... παράθυρο για Καρσελά

Δημήτρης Τομαράς
Δοκιμή και μικρό... παράθυρο για Καρσελά

bet365

Ο Τάκης Λεμονής - που έδειξε και βίντεο στους παίκτες του - στις δοκιμές του τέσταρε και τον Καρσελά για εξτρέμ, ωστόσο δεν φαίνεται να είναι τόσο πιθανό να χριστεί βασικός με Παναθηναϊκό.

Ο Βελγομαροκινός που ήταν θετικότατος με Αχαρναϊκό στο Κύπελλο ήταν στις δοκιμές του Λεμονή για το ντέρμπι του Σαββάτου στο ένα εκ των δύο άκρων της επίθεσης. Παρόλα αυτά ο Καρσελά δεν συγκεντρώσει τόσες πολλές ελπίδες για βασικός με τον Ολυμπιακό στο ματς της Λεωφόρου.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Μίλαν – Γιουβέντους με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Πλην του Καρσελά και ο Μποτία διεκδικούσε μία θέση για το κέντρο της άμυνας αλλά δεν ήταν - όπως ίσχυε και για τον Καρσελά - φαβορί. Ο Τάκης Λεμονής έδειξε βίντεο την Παρασκευή στους παίκτες του με την σχετική ανάλυση για τον Παναθηναϊκό και πρόκειται να κάνει το ίδιο και το Σάββατο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα