Η υπόθεση βιασμού βρέφους που σόκαρε τον Σαμπράνο (pic)

Η υπόθεση βιασμού βρέφους που σόκαρε τον Σαμπράνο (pic)

Gazzetta team
Η υπόθεση βιασμού βρέφους που σόκαρε τον Σαμπράνο (pic)

bet365

Ο Κάρλος Σαμπράνο μπορεί να ζει τα τελευταία 16-17 χρόνια μακριά από το Περού, αλλά γνωρίζει αρκετά καλά τι συμβαίνει με την εγκληματικότητα στη χώρα του. Μια υπόθεση βιασμού τον έβγαλε εκτός εαυτού!

Η εγκληματικότητα στο Περού χτυπάει… κόκκινο! Οι συμμορίες διακινούν τα πάντα, όμως τελευταία η σεξουαλική βία και οι βιασμοί έχουν ξεφύγει, με αρρωστημένα μυαλά να πρωταγωνιστούν σε απίστευτες υποθέσεις.

Μια γυναίκα πολιτικός, η Κάρλα Σάεφερ, δημοσιοποίησε, μέσω των social media, μια υπόθεση που σοκάρει και αφορά την υπόθεση βιασμού ενός βρέφους μόλις δύο μηνών!

Ο Σαμπράνο έχει σοκαριστεί από την είδηση και ζητάει από την κυβέρνηση της χώρας του να πάρει σκληρά μέτρα, να ψηφισθούν αυστηροί νόμοι, που σε ανάλογες περιπτώσεις να φτάνουν μέχρι και τη θανατική ποινή!

«Κατά τη διάρκεια του 2017 έχουν καταγραφεί 3125 υποθέσεις σεξουαλικής βίας. Κρίσιμη ώρα, κρίσιμη στιγμή για το Περού. Η θανατική ποινή δεν είναι τραβηγμένη λύση», αναφέρει στο πρώτο του ποστάρισμα στο Twitter.

Ακολούθησε ακόμη ένα σχόλιο του Περουβιανού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ στο οποίο έγραψε:

«Μεταφέρουν μωρό 2 μηνών που έπεσε θύμα βιασμού. Φτάνει πια! Θανατική ποινή στους βιαστές παιδιών. Θα δουλέψω σκληρά για να προχωρήσει αυτή η πρωτοβουλία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα