Αποθέωση για Παπέ Σισέ στον αγιασμό των Κεντρικών Σχολών (pics)

Αποθέωση για Παπέ Σισέ στον αγιασμό των Κεντρικών Σχολών (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Αποθέωση για Παπέ Σισέ στον αγιασμό των Κεντρικών Σχολών (pics)

bet365

Ο Παπέ Αμπού Σισέ έδωσε το παρών στις Κεντρικές Σχολές του Ολυμπιακού και τον αγιασμό τους και αποθεώθηκε. Περισσότερα από 530 παιδιά σε Ρέντη, Καραϊσκάκη και Βοτσαλάκια.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Τελέστηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ρέντη ο Αγιασμός των Κεντρικών Σχολών του Ολυμπιακού. Ο πάτερ Δημήτριος για ακόμη μια χρονιά ευλόγησε τα παιδιά των τριών Σχολών (Ρέντη, Καραϊσκάκη και Βοτσαλάκια) που ξεπερνούν έως τώρα τα 530 και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία τόσο στο σχολείο όσο και στο ποδόσφαιρο. Στον αγιασμό παρέστη και ο ποδοσφαιριστής της πρώτης ομάδας Παπε Αμπού Σισέ ο οποίος αποθεώθηκε, έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και έβγαλε δεκάδες φωτογραφίες με τα παιδιά των Σχολών.

Μιλώντας προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές τους τόνισε ότι πάντα τον συγκινεί η εικόνα του γονέα που περιμένει το παιδί του μετά από την προπόνηση και τους παρακίνησε να ακούν τους γονείς αλλά και τους προπονητές τους. "Σας εύχομαι να είστε καλοί μαθητές, ποδοσφαιριστές και πάνω απ΄ όλα άνθρωποι. Να είστε καλύτεροι κάθε ημέρα και στο μέλλον να φτάσετε ακόμη πιο ψηλά τον Ολυμπιακό", σημείωσε μεταξύ άλλων ο 22χρόνος Σενεγαλέζος αμυντικός που αναδείχθηκε MVP της 8ης ημέρας του πρωταθλήματος Super League. Την Ακαδημία εκπροσώπησε ο Διευθυντής της κ. Κυριάκος Καραταϊδης, ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Νίκος Τοπολιάτης, ο προπονητής της Κ-16 κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης και ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Σωκράτης Κοψαχείλης ο οποίος εκπαιδεύει και τα παιδιά της Κεντρικής Σχολής Ρέντη. Φυσικά το παρών έδωσε ο Διευθυντής Σχολών κ. Βασίλης Νάνος με τους συνεργάτες του, οι προπονητές των Σχολών και εκαντοντάδες γονείς οι οποίοι έχουν εμπιστευτεί το μέλλον των παιδιών τους στον Ολυμπιακό. Guest καλεσμένος ήταν ο Λεόνε, η μασκότ της πρώτης ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα