SL Κ-20: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-1

Δημήτρης Τομαράς
SL Κ-20: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-1

bet365

Σε ματς της 8ης ημέρας του πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στον Ρέντη ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι (1-1).
Ο Ολυμπιακός είχε αρκετές φάσεις ειδικά στο β’ μέρος αλλά για ακόμη μια φορά δεν μπόρεσε να τις μετατρέψει σε γκολ. Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε δοκάρι στο 9’ με τον Τζοβάρα αλλά ο Ολυμπιακός με τον Κιρτζιαλίδη, ο οποίος είχε καλή ευκαιρία για γκολ, «απάντησε» στο 19’. Στο 36’ όμως ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι και βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Ο Τζοβάρας ανατράπηκε στην περιοχή από τον Λάμπρου και ο Λύρατζης που αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι βρίσκει δίχτυα. Στις καθυστερήσεις ο Βρουσάι εκτελεί απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή και ο Μούκα βγάζει την μπάλα σε κόρνερ ενώ στο 40’ σπουδαία ευκαιρία χάνει ο Βάρκας.
Στο 49’ ο Βρουσάι πιάνει δυνατό σουτ αλλά ο Μούκα αποκρούει ενώ στο 54’ ο Πανάγου φεύγει μόνος του από τα δεξιά μπαίνει στη μικρή περιοχή σουτάρει αλλά ο Δημητρίου με μεγάλη προσπάθεια διώχνει την μπάλα. Ο Μάριος Βρουσάι με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ ισοφαρίζει σε 1-1 στο 56’ ενώ στο 60’ ο ίδιος παίκτης έχει ευκαιρία για το 2-1 αλλά ο Μούκα αρνείται να δεχτεί γκολ. Στο 69’ ο Πανάγου γυρίζει την μπάλα στον Βάρκα αλλά ο τελευταίος δεν κερδίζει τον Μούκα. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πιέζει. Ο Βρουσάι στο 88’ παίρνει την μπάλα έξω από την περιοχή περνάει τρεις αντιπάλους, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είναι εκτός θέσης, αλλά το σουτ του διώχνει πάνω στη γραμμή με το κεφάλι ο Δημητρίου. Στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός χάνει με τον Βοϊλη άλλη μια κλασσική ευκαιρία και το παιχνίδι τελειώνει με σκορ 1-1. Ο Ολυμπιακός παίζει πλέον την επόμενη εβδομάδα με τον Παναθηναϊκό στο Κορωπί, ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια στο Πρωτάθλημα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Χατζηιωαννίδης, Λάμπρου, Αγιώτης, Ξενιτίδης, Κιρτζιαλίδης (59' Κωστανάσιος), Νεοφυτίδης (76' Χονδρουδάκης), Βάρκας, Κηπουρός (63' Βοΐλης) και Βρουσάι.
ΠΑΟΚ: Μούκα, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Παπαθανασίου, Μπαλογιάννης, Τσαούσης, Λυραντζής, Χατζήδιμπας, Κόζακ, Χατζηστράβος (66' Μανιώτης) και Τζοβάρας (80' Παπαδόπουλος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα