Οι «ακούραστοι» της Λαμίας

Δημήτρης Ρούσσος
Οι «ακούραστοι» της Λαμίας

bet365

Η Λαμία πορεύεται στη φετινή Superleague Σουρωτή, έχοντας τέσσερις παίκτες σε ρόλο... κολώνας στην προσπάθειά της.

Ο λόγος για τον Νίκο Παπαδόπουλο, τον Σουλεϊμάν Όμο, τον Ανέστη Αναστασιάδη και τον Μάρκο Μπλάζιτς, που έχουν κλείσει αισίως επτά συνεχόμενα 90λεπτα στο φετινό πρωτάθλημα, αποτελώντας τους «στυλοβάτες» του Μπάμπη Τεννέ στον καταρτισμό της 11αδας.

Από την πρεμιέρα, όταν η ομάδα της Φθιώτιδας αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ξάνθη, έως τον σημερινό αγώνα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, οι τέσσερις παίκτες ξεκινούν βασικοί σε κάθε αγώνα και δεν αντικαθίστανται ποτέ από τον Ελληνα τεχνικό.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ετσι, φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις των παικτών του πρωταθλήματος, με 660' συμμετοχής, με όσους βρίσκονται παραπάνω τους να μετρούν παραπάνω ώρα στον αγωνιστικό χώρο, λόγω των καθυστερήσεων, που ποικίλλουν από αγώνα σε αγώνα.

Υπενθυμίζεται πως ο Ελληνας τερματοφύλακας και ο 31χρονος Νιγηριανός αμυντικός αποκτήθηκαν από τους νεοφώτιστους το περασμένο καλοκαίρι, ενώ οι Μπλάζιτς και Αναστασιάδης γιόρτασαν με τη Λαμία την άνοδο, αφού βρίσκονται στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2016.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα