Πρώτη κουβέντα για το Καυτανζόγλειο

Πρώτη κουβέντα για το Καυτανζόγλειο

Gazzetta team
Πρώτη κουβέντα για το Καυτανζόγλειο

bet365

Ο ΠΑΟΚ και η διοίκηση του Καυτανζογλείου Σταδίου κουβέντιασαν για πρώτη φορά γύρω από τις λεπτομέρειες, που αφορούν τη μετακόμιση των «ασπρόμαυρων» τη διετία 2018-2020.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» συζήτησαν για τις λεπτομέρειες που θα αφορούν την χρήση του Καυτανζογλείου Σταδίου τη διετία 2018-2020, ενδεχομένως και για έναν ακόμη χρόνο ανάλογα με την πορεία των έργων κατασκευής του νέου γηπέδου στην Τούμπα, καθώς δεν είναι μια απλή υπόθεση και μια συμφωνία, η οποία μπορεί να προκύψει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η διοίκηση του Σταδίου έχει εκφράσει δημοσίως, μέσω του προέδρου της διοικούσας επιτροπής κ. Μητιντζή, τη θετική άποψη αναφορικά με την μετεγκατάσταση του ΠΑΟΚ στο εθνικό γήπεδο της Θεσσαλονίκη, αλλά υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες που θα πρέπει να ξεκαθαριστούν μέχρι να προκύψει οριστική συμφωνία και «πέσουν» οι υπογραφές.

Παράλληλα, υπάρχει η δέσμευση από την πλευρά του «Δικεφάλου» για την πλήρη κάλυψη των απαραίτητων βελτιωτικών έργων στο Στάδιο προκειμένου να αποκτήσει την άδεια συμμετοχής στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα